Partner worden?

We selecteren onze partners met de grootste zorg: 1001 Lichtjes kiest voor leveranciers waarvan wij vinden dat ze een bijzonder aanbod hebben.

Producten en diensten
Onze voorkeur gaat daarbij uit naar professionele, onafhankelijke ontwerpers en aanbieders van bijzondere producten en diensten. Denk daarbij aan eigenzinnige bloemstukken, duurzame kisten, fijngeborduurde waden, speciale herdenkingssieraden, unieke urnen en zo verder.
Wat diensten betreft kan dat een cateraar zijn met een biologische of anderszins bijzondere kaart, een uniek cateringconcept, een ritueelbegeleider, een schrijver die een levensverhaal kan optekenen, een fotograaf die net die details weet vast te leggen waar een ander aan voorbij zou lopen.

Aanmelden
Ben jij van mening dat jouw producten en diensten zouden passen in ons 1001 Lichtjes-concept, stuur ons dan graag een mailtje naar mail@1001lichtjes.nl met daarin meer informatie en je website. We nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kosten partnerschap

Partnerschap 1001Lichtjes
Het partnerschap van 1001lichtjes kent 4 voorwaarden:

  1. De partner meldt op haar website door middel van een link dat ze lid is van 1001lichtjes.
  2. De partner ondersteunt 1001lichtjes ook op sociale media. Kernwoorden zijn bijzonder en persoonlijk.
  3. Als de partner een dienst of een product verkocht heeft via 1001lichtjes, maakt ze 5 % van het in rekening gebrachte bedrag over aan 1001lichtjes. Dit kan naar rek.nr. NL41TRIO0391028804
    Met aftrek van de kosten voor het beheren van de website worden de inkomsten gebruikt voor marketingdoeleinden van 1001lichtjes.
  4. Voor het plaatsen van de content op een partner pagina vragen wij eenmalig €50,00 ex BTW. 

Persoonlijke pagina

Elke partner krijgt een persoonlijke pagina. Daarop staat informatie over je bedrijf, je (kunst)praktijk, en/of jezelf. Ook is er ruimte voor beeld van je werk. Graag plaatsen we ook een foto van jou erbij – wij zijn van mening dat ook degene die een product of dienst aanbiedt, ertoe doet. Zeker in deze…